Kursusbeskrivelser

Aarhus Politihundeførerforening tilbyder kurser, som grundlæggende henvender sig til alle. Både dem, som blot ønsker almindelig afretning af hunden og  dem, som har interesse i konkurrence i det måske mest spændende af alle brugshundeprogrammer.
 
Se nærmere om struktur i holdsammensætning mv. HER>>>
 
Der gøres opmærksom på, at øre- og/eller halekuperede hunde, samt hunde af de såkaldte "kamp-/muskelhunderacer", som er opført på "forbudslisten" samt blandinger heraf, ikke kan tilbydes træning i Aarhus PH.
Brugshunderacer, som kan PH-kåres jvf. Dansk Politihundeforening, har fortrinsret.
Endvidere gøres opmærksom på, at anvendelse af pighalsbånd - herunder såkaldte "dressurhalsbånd" - ikke må finde sted i Aarhus PH.
 
 -00-
Hvalpemotivation: 
Kontakt Loni L. Pedersen - tlf. 2751 5380 efter kl. 19:00 for nærmere info. 
 
- For hvalpe af brugshunderacer mellem ca. 3-7 måneder 
- Kurserne er på 12 lektioner.
- Deltagergebyr: kr. 750,-
- Træningstidspunkt: 
- Kursusstart : 
- Instruktør :
   
På hvalpemotivationskurset er der fokus på socialisering - hvalpen lærer fornuftig omgang med både mennesker og andre hvalpe/hunde. Der vil blive lagt vægt på spor- og lydighedsmotivation ved anvendelse af godbidder og leg med bold/skind samt indkald af hvalpen. Hundeføreren undervises i hvorledes man med enkle midler kan træne med motivation og belønning frem for straf.
Bideindlæring/Driftfremning:
 
Driftfremmende træning/intro til det færdige forsvarsarbejde foregår i Mølleengen på Tirsdage fra kl. 17:15. Der oplyses fra gang til gang om næste træning - Figurant: Allan Jørgensen 
Nærmere info herom hos Træninsleder eller Allan Jørgensen..